Svensk klassisk massage

Massage som löser upp muskelspänningar, reducerar träningsvärk, svullnader och muskelknutor samt verkar avslappnande och uppmjukande. Massage används bland annat inom idrott och dans, som ett led i fysioterapi, behandlande och skadeförebyggande samt på spa och liknande i syfte för avkoppling. Massage kan gagna spädbarn, äldre, idrottsutövare, konvalescenter – alla mår bra av beröring och det ökar människors välbefinnande.            

Hot Stone Massage

Med härstammande rötter från 3000 år gammal kinesiologi och väl beprövad metod för att släppa olika typer av spänningar och ge välbefinnande

Varma lavastenar utplacerade på kroppen samt avslappnande effleurage med hjälp av de varma stenarna så främjar detta både blodcirkulationen och kroppens nervsystem

Lämpar sig bra för personer med artrit, nervositet och depression, stress och sömnlöshet.

LPG Sport-behandlingar

Detta är behandlingar av olika idrottsskador eller eftertillstånd av relaterade operationer. Genom att stimulera metabolismen kan man med LPG-apparaten skynda på muskelåterhämtning samt behandla olika slags idrottsskador redan i rätt akut tillstånd. Skadeområdet kan således behandlas i ett tidigt skede. Forskningsresultat bevisar att muskler återhämtar sig upp till 30 % snabbare med LPG än med traditionella behandlingsmetoder. Dessa behandlingar förbereder även muskler för idrottsprestationer. Det är en återhämtande behandling av muskler och kropp. Det är även en muskel-, sen- och fasciabehandling för till exempel kramper, rupturer och bristningar.               

LPG Endermologie

En välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och ryggar. Det är dessutom en mycket effektiv behandling mot fysiologiska problem orsakade av cirkulationsstörningar såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader med mera. Behandling används även för dränering, muskelåterhämtning efter träning, skador bland mycket annat.

LPG Skönhet

LPG skönhet är en väldokumenterad och överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr, kroppskulpterande. Den hjälper till för att ge en slätare och spänstigare hud och drar ihop och stramar upp huden på till exempel mage, lår, runt knän, stuss och överarmar. Den är mycket effektiv som komplement före och efter fettsugning, och efter ett kirurgiskt ingrepp för att reducera ärrbildning.                       

LPG Ansikte

Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för ärr efter acne och behandling av fina rynkor. Den reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- och elastinproduktion. Den stramar upp huden, minskar dubbelhakor och stramar upp halsen. Massagen slätar ut och stramar upp dekolletage och motverkar påsig, trött och glåmig hy. Denna massage reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet, och tar bort döda hudceller, ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster. Själva behandlingen tar cirka 35 minuter och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 14 - 20 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1 - 2 behandlingar i månaden.

Friskvård

Ohälsa är en allt större utmaning för dagens arbetsgivare. Kostnaderna är sjukskrivningar, ineffektivitet och sociala problem. God hälsa består av många komponenter och vi ser till helheten. När varje medarbetare blir medveten om den egna hälsans betydelse och är motiverad att arbeta med den, då kommer resultaten. Att aktivt arbeta med friskvård är lönsamt och ger tydliga och mätbara resultat. Men resultatet sträcker sig långt utanför arbetet. Med bättre hälsa kommer högre livskvalitet på alla plan i livet. Friskvård är en investering som lönar sig i form av hälsosammare och mer motiverade medarbetare och därmed lönsammare företag. Kontakta oss så skräddarsyr vi en bra lösning just för ditt företag. 

Nagelvård

CND Shellac behandling

Professionellt lackade naglar som håller i alla väder och på allas naglar, välj mellan 77 olika nyanser

Ett gellack som härdas i ledlampa och ger ett hållbart resultat i veckor.  Denna behandling görs direkt på naturlig nagel utan någon som helst åverkan på den egna nageln, den stärker och främjar tillväxten. Med en unik patenterad teknologi skapas små kanaler genom gelen när det härdas för att nagelplattan hela tiden ska kunna ta åt sig all näring och fukt som tillförs ovanifrån samt lätt och enkelt lätta från nageln när det är dags att avlägna materialet.

 

Light Elegance gel behandling

Mångas naturliga val när det kommer till professionell nagelteknologi. Ledande märke inom nagelskulptrering med gelé i Sverige

Vi gör förlängningar, förstärkningar och uppbyggnader av naglar allt från den klassiska franska till vackra färger och former